Atsauksmes: Saneribox kastīte Nr.3

Saneribox kastīte ir gaumīgi iesaiņota, tajā atrodas kvalitatīva un populāru zīmolu kosmētika miniatūras iepakojumos, ko Tu vari nesteidzīgi izmēģināt mājās, un tādā veidā izvēlēties sev piemērotāko produktu. Mēs parūpēsimies par to, lai katras SANERIBOX kastītes saņemšana Tev būtu lielisks pārsteigums un ceļojums sajūtu pasaulē! Pasūti, saņem un baudi! SANERIBOX ir labākā izvēle katrai, kura mīl… sevi!

Tik daudz dzirdēts, tik daudz lasīts, bet nu – pašai iespēja arī izmēģināt. Līdz šim biju lasījusi daudzu blogkolēģu atsauksmes par Saneribox kastītēm, tādēļ laimējot kastīti konkursā ļoti sapriecājos (pie tam – bija jau zināms, kas kastītē varētu atrasties, tādēļ bija divtik liels prieks).

Lai gan nu jau ir iespējams pasūtīt kastīti Nr.4, tomēr vēlējos dalīties savos iespaidos gan par kastītes principu kā tādu, gan arī par produktiem, kurus, iespējams, pati par sevi nebūtu pat uzlūkojusi. Nav ko daudz vilcināties – vilksim no kastītes produktus vienu pa vienam!

saneri_thekika_2

Kopumā par kastīti un tās noformējumu – ļoti skaists un patīkams iepakojums (samtainais raksta motīvs visvairāk iepriecināja). Patika arī tas, ka ir padomāts par kastītes satura drošību – visi produkti ir salikti starp papīra strēmelēm, kas sniedz tādu kā papildus drošības sajūtu. Protams, ļoti forši arī tas, ka nāk klāt bukletiņš, kurā ir pastāstīts par produktiem, kā tos lietot, kādu efektu tie sniegs un to cena – gadījumā, ja kāds produkts iepatīkas, lai jau zināms, ar ko rēķināties.


saneri_thekika_3

Sākšu ar Youth Vitality BB krēmu matiem no Dove. Uz šo skatījos skeptiski, jo mani čirkainie mati mēdz būt ļoti izvēlīgi. Beigās sanāca tā, ka šis ir viens no maniem vislielākajiem kastītes favorītiem. Patīk, ka tas nenoslogo matus, tas ļoti labi smaržo un aromāts matos saglabājas līdz pat nākamajai mazgāšanas reizei. Pietiek, ja izspiež četrus pilienus produkta, iestrādā mitros matos. Pats labākais – tas nav jāskalo ārā. Maniem čirkainajiem matiem bezgala patīk un ir ļoti piemērots!


saneri_thekika_5

Pēdējā laikā draudzējos ar Attirance kosmētiku. Šoreiz gan runāšu par „Arnika” nakts sejas krēmu. Šis gan īsti nav paredzēts manai sejas ādai (krēms paredzēts nobriedušai ādai), bet ietestējot pāris reizes efekts ļoti patika – sausai sejas ādai pietiekama mitrināšana, ādas mīkstināšana. Konsistence biezāka kā dienas krēmiem – tātad barojošāks, kā jau nakts krēms. Vienīgais kas negāja pie sirds – aromāts.


saneri_thekika_6

Ķermeņa pieniņš ar bergamoti un zaļo tēju no Apivita. Par šo zīmolu nekad, neko neesmu dzirdējusi, bet momentāli jau ir iepaticies. Izteikta smarža, kas saglabājas uz ādas pēc pieniņa lietošanas (nepateikšu gan pēc kā vairāk smaržo – pēc bergamotes vai zaļās tējas). Patīk, ka pieniņam ir viegla konsistence un tā nav taukaina. Pats labākais – lai gan konsistence ir samērā viegla, ādu mitrina pietiekoši ilgstoši!


saneri_thekika_4

Par dūņu maskām ir dzirdēts daudz, bet nu bija pirmā iespēja to izmēģināt pašai – 100% dabīgās saldūdens ezera dūņas no Genesis.Sākumā atturēja maskas sagatavošana (dūņas jāuzsilda ūdens peldē 35-40 grādu temperatūrā), bet tas tomēr ir tīrākais nieks. Sejas āda tiek attīrīta, apsārtumi tiek nomierināti un kopumā sejas āda kļūst daudz maigāka. Liels pluss – tai nav smaržas.


saneri_thekika_7

Vasaras sezonai tik ļoti nepieciešamais SPF 50 saules aizsargkrēms ar matējošo efektu no Obagi. Es teiktu, ka saules aizsargkrēms, kā jau saules aizsargkrēms. Tam nav izteiktas smaržas, tas patīkami mitrina un tam ir diezgan liels aizsargfaktors. Vienīgā lieta, kas man patika šajā krēmā – pēc tā nav lipīgas, ķepīgas sajūtas.

Kāju krēms no CCS|foot. Lai gan biju gaidījusi, ka tam būs daudz patīkamāka smarža, efekts tam ir SUPER! Manos krājumos nekad nevar būt par daudz kāju krēmu – lai gan vasaras laikā nav daudz problēmu ar to, tomēr reizi pa reizei uztaisu sev mazu kāju kopšanas rituālu ar mitrinošiem krēmiem. Šim ir ļoti bieza, mitrinoša, barojoša konsistence. Šis mani ļoti ieintriģēja – domāju, ka pat iegādāšos (redzēju nesen, ka pieejams veikalos Drogas).

Šampūns vīriešiem ar lupīnu un rozmarīnu no Apivita. Šo neesmu mēģinājusi, bet vizuāli pētot – šampūns kā šampūns; aromātu sajaukums arī neuzrunā. Bet tas ir piedodami – šīs pašas firmas ķermeņa pieniņš smaržo lieliski!


Kopumā esmu ļoti apmierināta ar skaistuma kastīti un esmu ieintriģēta izmēģināt arī nākamās. Ļoti patīk princips, ka vienā kastītē ir gan testerīši, gan arī pilna izmēra produkti, tādējādi iegādājoties vienu kastīti ir iespējams izmēģināt dažādus produktus. Vienas kastītes pasūtīšanas cena ir 18 eiro, kas nav nemaz tik daudz, ja kastītē ir arī pilna izmēra produkti (kas noteikti beigās kopsummā pārsniegtu 18 eiro apmēru).


Mans un divu citu laimētāju viedoklis būs lasāms Saneribox mājaslapas blogā pēc kāda laika

Saneribox Facebook lapa, kurā iespējams sekot līdzi jaunumiem

Saneribox Instagram


*Rakstā minētie produkti ir Saneribox zīmola piešķirti, taču tas nav ietekmējis manu attieksmi un viedokli veidojot atsauksmi.

Komentēt